Seneste nyt

17-05-2020

Jeg har besluttet at være eneudgiver af min serie om Kronborgbanden. Det er heldigvis blevet ganske nemt at være "selvudgiver", så tiden var moden til at stå på egne ben. Jeg har derfor fået restlageret af bøgerne om Kronborgbanden sendt herhjem. Det vil derfor i en overgangsperiode (indtil lageret er ved at være væk) kun være muligt at købe papirudgaverne via min webshop. Til gengæld er du velkommen til at bestille en signeret udgave. Skriv bare i bestillingen, til hvem du ønsker, den skal signeres til.

Update på sidste bog i serien om Kronborgbanden. Jeg mangler nu kun 2 kapitler i bogen, så enden er ved at være nær. Jeg håber at kunne skrive den færdig i sommerferien.

06-02-2020

Jeg blev interviewet om mit forfatterskab i sommeren 2017. Du kan se med her.

10-05-2019

Jeg har genfundet inspirationen til at male og maler med så stor glæde og fornøjelse, at jeg nu er ved at svømme over med malerier. Jeg sætter derfor nogle af dem til salg. Tjek min nye side: Mine malerier.

28-09-2018

Grammatikkurset 2. del, som kommer til at hedde: Grammatikkursus - bliv en endnu mere sikker staver er lige ved at være klar. Tekst og opgaver er lavet, nu mangler jeg bare en for- og bagside. Kurset vil i løbet af kort tid kunne købes som en pdf-fil i min Webshop. Jeg overvejer også at udgive det i trykt form, men har endnu ikke helt besluttet mig.

I sommerferien fik jeg endvidere skrevet videre på fjerde og sidste bog i serien om Kronborgbanden. Jeg skriver lige nu på 9. kapitel. Det ender formodentlig med 12 eller 13 kapitler, så der er ikke så lang vej igen. Heldigvis nærmer efterårsferien sig, hvor jeg kan kaste mig over tasterne igen. 😀