Seneste nyt

28-08-2017

Som noget helt nyt kan du følge med i mit forfatterliv på Instagram. Find #bodilaline og følg mig. 

Du kan bl.a. også finde #kronborgbanden og et # for hver af bøgerne.

I løbet af kort tid vil "Græsset er også grønt i Negevørkenen" blive genudgivet. Bogen udkom første gang i 2003, men har længe været udsolgt. Teksten har fået en grammatisk overhaling, indholdet er stadig det samme. I anledning af at bogen bliver genudgivet, vil du fra d. 1. oktober 2017 kunne følge "live-opdateringer" fra turen, som foregik for 34 år siden i 1983. Min veninde og jeg agerer modeller for Anna og Pauline, som er hovedpersonerne i fortællingen. Ha ha

07-01-2017

Jeg er endelig kommet i gang med den sidste bog i serien om Kronborgbanden. Titlen bliver: Kronborgbanden og de sidste fem.

Første kapitel er i hus, så der er lang vej endnu. Men jeg håber, at jeg får den skrevet færdig i år. Opdateringer om skriveprocessen kan du følge her på siden, nøjagtig som sidst Smiler stort

26-11-2016

Jeg har modtaget en flot anmeldelse af Alis Flugt fra Lone Birgitte Ladekarl. Klik på "Alis flugt" og læs den flotte anmeldelse.

09-09-2016

Så er den her! Alis Flugt kan nu købes i alle online-boghandlere.

16-08-2016

Historien om Ali fra Syrien er nu færdigskrevet.

Alis flugt er en faktuel beretning om Ali, der er født og opvokset i Syrien, men i 2014 ikke så anden udvej end at flygte. Risikoen for, at han blev indkaldt til militæret og skulle kæmpe mod sine egne landsmænd, var alt for stor. Han flygtede via Libyen over Middelhavet til Italien.

Historien er skrevet i lix 34, hvilket er Let for øvede. Den vil være velegnet til elever fra 7. - 9. klasse, FVU-undervisning samt Sprogskoler.

Så snart bogen udkommer, vil du kunne hente opgaver til historien helt gratis her på siden.