Seneste nyt

20-01-2018

Jubi, jeg er endelig blevet færdig med opgaverne til tredje bog i serien om Kronborgbanden: Kronborgbanden og jagten på runerne. De ligger nu klar som en pdf-fil, du gratis kan downloade. Klik på menupunktet: Specielt til lærere.

28-08-2017

Som noget helt nyt kan du følge med i mit forfatterliv på Instagram. Find #bodilaline og følg mig. 

Du kan bl.a. også finde #kronborgbanden og et # for hver af bøgerne.

I løbet af kort tid vil "Græsset er også grønt i Negevørkenen" blive genudgivet. Bogen udkom første gang i 2003, men har længe været udsolgt. Teksten har fået en grammatisk overhaling, indholdet er stadig det samme. I anledning af at bogen bliver genudgivet, vil du fra d. 1. oktober 2017 kunne følge "live-opdateringer" fra turen, som foregik for 34 år siden i 1983. Min veninde og jeg agerer modeller for Anna og Pauline, som er hovedpersonerne i fortællingen. Ha ha

07-01-2017

Jeg er endelig kommet i gang med den sidste bog i serien om Kronborgbanden. Titlen bliver: Kronborgbanden og de sidste fem.

Første kapitel er i hus, så der er lang vej endnu. Men jeg håber, at jeg får den skrevet færdig i år. Opdateringer om skriveprocessen kan du følge her på siden, nøjagtig som sidst Smiler stort

26-11-2016

Jeg har modtaget en flot anmeldelse af Alis Flugt fra Lone Birgitte Ladekarl. Klik på "Alis flugt" og læs den flotte anmeldelse.

09-09-2016

Så er den her! Alis Flugt kan nu købes i alle online-boghandlere.