Seneste nyt

28-09-2018

Grammatikkurset 2. del, som kommer til at hedde: Grammatikkursus - bliv en endnu mere sikker staver er lige ved at være klar. Tekst og opgaver er lavet, nu mangler jeg bare en for- og bagside. Kurset vil i løbet af kort tid kunne købes som en pdf-fil i min Webshop. Jeg overvejer også at udgive det i trykt form, men har endnu ikke helt besluttet mig.

I sommerferien fik jeg endvidere skrevet videre på fjerde og sidste bog i serien om Kronborgbanden. Jeg skriver lige nu på 9. kapitel. Det ender formodentlig med 12 eller 13 kapitler, så der er ikke så lang vej igen. Heldigvis nærmer efterårsferien sig, hvor jeg kan kaste mig over tasterne igen. 😀

03-07-2018

Sommerferien er lige om hjørnet, og jeg sætter mig igen ved tasterne for at skrive videre på Kronborgbanden og de sidste fem, som er fjerde og sidste bog i serien om Kronborgbanden. Jeg regner med, at der bliver tretten kapitler, lige nu skriver jeg på sjette kapitel.😀

03-05-2018

Jeg har fået yderligere 3 meget, meget flotte anmeldelser af "Grammatikkursus - Bliv en sikker staver", og så har kurset fået et nyt flot design. Sidst, men ikke mindst, har jeg besluttet at udgive kurset også i trykt udgave, hvorfor du nu kan købe den trykte udgave i alle landets boghandlere.

20-03-2018

Jeg har fået en superfin anmeldelse af Grammatikkursus - Bliv en sikker staver. Tjek menupunktet: Grammatikkursus for at læse den.

Tusind tak til Karin 😀

04-03-2018

Ønsker du at blive bedre til den danske grammatik, så er dette kursus noget for dig. Kurset har 70 forskellige og inspirerende opgaver samt en masse gode sprogfif.
Se mere i min webshop.