Seneste nyt

03-05-2018

Jeg har fået yderligere 3 meget, meget flotte anmeldelser af "Grammatikkursus - Bliv en sikker staver", og så har kurset fået et nyt flot design. Sidst, men ikke mindst, har jeg besluttet at udgive kurset også i trykt udgave, hvorfor du nu kan købe den trykte udgave i alle landets boghandlere.

20-03-2018

Jeg har fået en superfin anmeldelse af Grammatikkursus - Bliv en sikker staver. Tjek menupunktet: Grammatikkursus for at læse den.

Tusind tak til Karin 😀

04-03-2018

Ønsker du at blive bedre til den danske grammatik, så er dette kursus noget for dig. Kurset har 70 forskellige og inspirerende opgaver samt en masse gode sprogfif.
Se mere i min webshop.

20-01-2018

Jubi, jeg er endelig blevet færdig med opgaverne til tredje bog i serien om Kronborgbanden: Kronborgbanden og jagten på runerne. De ligger nu klar som en pdf-fil, du gratis kan downloade. Klik på menupunktet: Specielt til lærere.

28-08-2017

Som noget helt nyt kan du følge med i mit forfatterliv på Instagram. Find #bodilaline og følg mig. 

Du kan bl.a. også finde #kronborgbanden og et # for hver af bøgerne.

I løbet af kort tid vil "Græsset er også grønt i Negevørkenen" blive genudgivet. Bogen udkom første gang i 2003, men har længe været udsolgt. Teksten har fået en grammatisk overhaling, indholdet er stadig det samme. I anledning af at bogen bliver genudgivet, vil du fra d. 1. oktober 2017 kunne følge "live-opdateringer" fra turen, som foregik for 34 år siden i 1983. Min veninde og jeg agerer modeller for Anna og Pauline, som er hovedpersonerne i fortællingen. 🙃