Seneste nyt

03-07-2018

Sommerferien er lige om hjørnet, og jeg sætter mig igen ved tasterne for at skrive videre på Kronborgbanden og de sidste fem, som er fjerde og sidste bog i serien om Kronborgbanden. Jeg regner med, at der bliver tretten kapitler, lige nu skriver jeg på sjette kapitel.😀

03-05-2018

Jeg har fået yderligere 3 meget, meget flotte anmeldelser af "Grammatikkursus - Bliv en sikker staver", og så har kurset fået et nyt flot design. Sidst, men ikke mindst, har jeg besluttet at udgive kurset også i trykt udgave, hvorfor du nu kan købe den trykte udgave i alle landets boghandlere.

20-03-2018

Jeg har fået en superfin anmeldelse af Grammatikkursus - Bliv en sikker staver. Tjek menupunktet: Grammatikkursus for at læse den.

Tusind tak til Karin 😀

04-03-2018

Ønsker du at blive bedre til den danske grammatik, så er dette kursus noget for dig. Kurset har 70 forskellige og inspirerende opgaver samt en masse gode sprogfif.
Se mere i min webshop.

20-01-2018

Jubi, jeg er endelig blevet færdig med opgaverne til tredje bog i serien om Kronborgbanden: Kronborgbanden og jagten på runerne. De ligger nu klar som en pdf-fil, du gratis kan downloade. Klik på menupunktet: Specielt til lærere.