Kronborgbanden og jagten på runerne

Pris: 139,95 DKK
Sara er vendt tilbage til Danmark og genforenet med sine forældre og resten af Kronborgbanden. Men Kronborgbanden mangler stadig at finde de resterende runer. Ender de igen i Island, eller skal de lede et helt andet sted efter runerne? En mail fra LB med en kryptisk besked fra Hallfridur sætter gang i jagten, og pludselig befinder Kronborgbanden sig helt nye og uventede steder.

Nye tider for Kronborgbanden

Pris: 139,95 DKK
Saras forældre er forsvundet, og hun har ikke andre muligheder end at tage med sin moster til Island. Hun er derfor nødt til at sige farvel til sine fire bedste venner. Mosteren bor på en gård med hesteopdræt; på nabogården bor en anden dansk familie. Sønnen, som hedder LB, er på Saras alder. Er han mon en, der kan blive hendes nye bedste ven? Hvad med resten af Kronborgbanden - hvordan går det dem? Og hvad er der sket med Saras forældre? ”Anden del af traditionel serie med venner og spænding i højsædet. Historien rummer en del gode idéer og beskrivelser... Bogen kan bedst sammenlignes med klassiske serier som fx De fem.” -Fra lektørudtalelsen Andre bøger i serien: Kronborgbanden og jagten på runerne Sommeren med Kronborgbanden

Sommeren med Kronborgbanden

Pris: 139,95 DKK
Beskrivelse: Sara og hendes fire bedste venner Nicolai, Julle, Victoria og Frederik går i samme klasse. De har sommerferie. Efter ferien skal de starte i sjette klasse. Nicolais mormor arbejder på Kronborg Slot, og derfor har de mulighed for frit at lege på og omkring Kronborg. Det er deres base, deres territorium. Derfor tager de navnet Kronborgbanden. De har besluttet sig for, at give hinanden nogle udfordringer, så de kan bevise deres troskab til banden. Men ikke alle udfordringer er lige nemme. ”For 10-12-årige piger og drenge der vil læse en traditionel historie om en gruppe jævnaldrendes sommerferieoplevelser … Mest af alt minder bogen om De Fem, Kim-bøgerne, Susy- og Jan-bøger og lignende.” (Fra lektørudtalelsen) Andre bøger i samme serie: Nye tider for Kronborgbanden Kronborgbanden og jagten på runerne

Rettenøgle til Grammatikkurset - Bliv en sikker st

Pris: 43,75 DKK
Rettenøglen til Grammatikkursus - Bliv en sikker staver. Du modtager rettenøglen på en pdf-fil, som du efterfølgende selv skal printe ud.

Rettenøgle til Grammatikkursus 2

Pris: 43,75 DKK
Rettenøglen til Grammatikkursus - Bliv en endnu mere sikker staver. Du modtager rettenøglen på en pdf-fil, som du efterfølgende selv skal printe ud.